16 oktober 2011

Schatten


Het leven draait niet om uiterlijk. En ook niet om uiterlijk vertoon.. Zeker niet in het geestelijke leven... Het gaat maar om één ding; Wìe ben je? Welk verhaal vertelt je hart? Is dat verhaal puur en open? En voor wie klopt je hart? ...
Als we weten van Wìe we zijn, willen we uiteindelijk niets liever dan onszelf zijn. Toch?
Want het is God Zelf die jou, jòu gemaakt heeft. Niet alleen uiterlijk, maar vooral juist innerlijk. Wanneer dat besef diep in je hart gaat leven, gaan alle maskers af.. In deze wereld zal liefde nooit volmaakt zijn, laat staan uiterlijk.
Maar het Volmaakte leven wacht op ons! Perfecte liefde. Perfect lichaam.... Ik kan niet wachten.. Een Leven vol van Agapè-liefde. Geen jaloezie, geen haat, geen leugens, geen egoïsme, geen afscheid, geen scheiding, geen pijn, geen dood .. zucht ..


In Gods handen zijn we parels. Hij weet als geen Ander ons op waarde te schatten. Voor Hem zìjn we Schatten. Hoe stout we ook zijn..
Hij kent ons en Hij houdt oneindig veel van je, meer dan wie ook in dit leven. Zijn liefde wordt zelfs niet minder omdat God je verleden kent. Hij weet àlles van ons, geen grote fout of kleine zonde die je ooit deed, is Hem ontgaan.. En nog steeds blijft de Vader van je houden! Zijn liefde voor jou wordt nòòit minder.
Hij kijkt dwars door onze buitenkant heen. Rècht ons hart in. Een hart door Hem gemaakt, een hart dat klopt. Hij verlangt dat ons hart klòpt, voor Hèm.. Hij wil er Wonen.
Als ons hart klopt voor het kloppend Vaderhart, zal het warmte afgeven.
Want Gods Vaderhart is een oneindig ritme van liefde, passie, vergeving en bewogenheid.
Gods liefde is ònvoorwaardelijk. Eéuwig ...1 opmerking:

  1. Wat fijn dat wij zijn Liefde mogen ervaren en kennen in ons leven.
    Wat zou ons leven zonder Hem zijn.
    Zie uit naar de dag dat wij Hem mogen aanschouwen.
    Wens je een gezegend weekend.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...